Υλικά 

  • 1 φλυτζάνι μουσκεμένα και σκουπισμένα κάσιους
  • 1 φλυτζάνι τριμμένο και στραγγισμένο αγγούρι
  • 3 κουταλιές ψιλοκομμένο άνηθο
  • 4 φυλλαράκια δυόσμο ψιλοκομμένο
  • αλατοπίπερο
  •  1 κουταλιά μηλόξυδο
  • 2-3 σκελίδες ψιλοτριμένο σκόρδο
  • 2-3 κουταλιές ελαιόλαδο

Παρασκευή

  1. Πολτοποιούμε τα κάσιους μέχρι να γίνουν κρέμα.
  2. Μεταφέρουμε τον πολτό σε μπωλ και προσθέτουμε όλα τα υλικά.
  3. Ανακατεύουμε καλά και αφήνουμε στο ψυγείο, πριν το σερβίρουμε,  για 1 ώρα περίπου.

Α.Χ.