Υλικά
- 1 φλυτζάνι μουσκεμένα και σκουπισμένα κάσιους
- 1 φλυτζάνι τριμμένο και στραγγισμένο αγγούρι
- 3 κουταλιές ψιλοκομμένο άνηθο
- 4 φυλλαράκια δυόσμο ψιλοκομμένο
- αλατοπίπερο
- 1 κουταλιά μηλόξυδο
- 2-3 σκελίδες ψιλοτριμένο σκόρδο
- 2-3 κουταλιές ελαιόλαδο
Παρασκευή
- Πολτοποιούμε τα κάσιους μέχρι να γίνουν κρέμα.
- Μεταφέρουμε τον πολτό σε μπωλ και προσθέτουμε όλα τα υλικά.
- Ανακατεύουμε καλά και αφήνουμε στο ψυγείο, πριν το σερβίρουμε, για 1 ώρα περίπου.
Α.Χ.