Πλούσια, χορταστική, μυρωδάτη σαλάτα ή ωμοφαγική επιλογή για κυρίως.
Υλικά για 1 μεγάλη σαλάτα
- 2/3 φλυτζανιού χονδροτριμμένη σεληνόριζα
- 1 φλυτζάνι λεπτοκομμένο λάχανο
- 2 κουταλιές σπόρους ροδιού
- 1/2 ξινόμηλο σε κύβους
- 1/4 φλυτζάνι χονδροκομμένα καρύδια
για τη “μαγιονέζα”
- 1 ώριμο αβοκάντο
- 4-5 μικρές φράουλες
- χυμό από 1 λεμόνι
- αλατοπίπερο
Παρασκευή
Χτυπάμε στο μούλτι τα υλικά της σάλτσας με 1/4 φλυτζανιού κρύο νερό, μέχρι να γίνει απαλή.
Ετοιμάζουμε όλα τα υλικά, προσθέτουμε τη μαγιονέζα, ανακατεύουμε απαλά και σερβίρουμε γαρνίροντας με φέτες φράουλας.
Α.Χ.