Υλικά
- 1 ποτήρι χυμό πορτοκαλιού
- 4-5 κουταλιές άσπρο ξύδι
- 5-6 αποξηραμένα βερύκκοκα
- 1 κουταλιά καστανή ζάχαρη
- αλάτι
- λίγες σταγόνες ταμπάσκο ή τσίλι
- 1 κουταλιά κορν φλάουρ
Παρασκευή
- Πολτοποιούμε στο μούλτι τα βερύκκοκα με το χυμό, προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και τα βράζουμε για 5′.
- Διαλύουμε το κορν φλάουρ σε λίγο χυμό που έχουμε φροντίσει να κρατήσουμε και το ρίχνουμε στη σάλτσα ανακατεύοντας συγχρόνως για να διαλυθεί εντελώς.
- Αφήνουμε τη σάλτσα να κρυώσει και την αποθηκεύουμε στο ψυγείο.
Δείτε ακόμα:
Spring rolls σπιτικά με λαχανικά.
Α.Χ.