Τέλειο Καλοκαιρινό σνακ, γεμάτο βιταμίνες, καλά λιπαρά και ασβέστιο. Για όσους είναι εραστές της ωμοφαγικής διατροφής αλλά και για όσους αναζητάνε μικρές και εύκολες διαφοροποιήσεις στη διατροφή τους.
Υλικά
- 3 μικρά αγγουράκια
- 1/2 μεγάλο ώριμο αβοκάντο
- 1/3 κόκκινης πιπεριάς
- 5 κουταλάκια άψητο σουσάμι
- 1/2 φρέσκο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 κουταλιά ταμάρι
- αλατοπίπερο
- χυμό και ξύσμα λεμονιού
Παρασκευή
- Κόβουμε τα αγγουράκια σε 3 ίσα μέρη και ανοίγουμε το εσωτερικό τους με το εργαλείο που καθαρίζουμε τα κολοκυθάκια.
- Τρίβουμε στη χονδρή μεριά του τρίφτη το αβοκάντο, ξεφλουδίζουμε και ψιλοκόβουμε την πιπεριά και ανακατεύουμε με τα υπόλοιπα υλικά. Δοκιμάζουμε τη γεύση και φροντίζουμε να είναι λίιιιγο τσιμπημένο.
- Γεμίζουμε τα αγγουράκια και σερβίρουμε.
- Φροντίζουμε να φτιάξουμε όσα καταναλώσουμε για να τα απολαύσουμε τραγανά.
Α.Χ.