Πλούσια σαλάτα που μπορεί να φαγωθεί και σαν κυρίως ωμοφαγικό πιάτο.
Υλικά για 1 μεγάλη σαλάτα
- 1 φλυτζάνι φύτρα Α-Α 5-6 ημερών
- 1/3 φλυτζάνι σουσάμι
- 1/2 φλυτζάνι ψιλοκομμένο σπανάκι
- 1 αβοκάντο σε κύβους
- 1/2 μεγάλο αγγούρι σε κύβους
- 1 κουταλιά ψιλοκομμένη κόκκινη πιπεριά
- σάλτσα σόγιας ή ταμάρι
- ελαιόλαδο
Παρασκευή
Προετοιμάζουμε τα υλικά, ανακατεύουμε ελαφρά, ραντίζουμε με σάλτσα σόγιας – λίγο ελαιόλαδο και σερβίρουμε.
Α.Χ.