Υλικά για 6 μερίδες
- 1 μέτριο μπρόκολο
- 2 φλυτζάνια γάλα
- 300 gr κρέμα γάλακτος
- 3 αυγά
- 1 φλυτζάνι τριμμένη κεφαλογραβιέρα
- 4 κουταλιές κορν φλάουρ ή αλεύρι
- αλατοπίπερο
- φρεκοτριμμένο μοσχοκάρυδο
Παρασκευή
- Βράζουμε το μπρόκολο κρατώντας το αλ ντέντε.
- Απλώνουμε τα κομμάτια του μπρόκολου σε μέτριο ταψί.
- Διαλύουμε το άμυλο στο γάλα, ανακατεύουμε όλα τα υλικά και περιλούζουμε το μπρόκολο.
- Πασπαλίζουμε με τριμμένο τυρί και ψήνουμε στούς 170-180 βαθμούς για 30′ περίπου.
Α.Χ.