Υλικά για 6 μερίδες

  • 1 μέτριο μπρόκολο
  • 2 φλυτζάνια γάλα
  • 300 gr κρέμα γάλακτος
  • 3 αυγά
  • 1 φλυτζάνι τριμμένη κεφαλογραβιέρα
  • 4 κουταλιές κορν φλάουρ ή αλεύρι
  • αλατοπίπερο
  • φρεκοτριμμένο μοσχοκάρυδο

Παρασκευή

  1. Βράζουμε το μπρόκολο κρατώντας το αλ ντέντε.
  2. Απλώνουμε τα κομμάτια του μπρόκολου σε μέτριο ταψί.
  3. Διαλύουμε το άμυλο στο γάλα, ανακατεύουμε όλα τα υλικά και περιλούζουμε το μπρόκολο.
  4. Πασπαλίζουμε με τριμμένο τυρί και ψήνουμε στούς 170-180 βαθμούς για 30′ περίπου.

Α.Χ.

Αναρτήθηκε την 22 Feb στην κατηγορία 3. Κυρίως Πιάτα [vegetarian] / Τάρτες Αλμυρές