Γλυκάκια όχι μόνο για ωμοφάγους αλλά και για όσους θέλουν να κάνουν ένα γρήγορο, μυρωδάτο, θρεπτικό και υγιεινό κέρασμα.
Υλικά για 10 μέτριες τρούφες
- 1 ώριμη μπανάνα
- 2 φλυτζάνια καρύδα τριμμένη
- 1/2 φλυτζάνι αμύγδαλα
- 1 φλυτζάνι Κορινθιακές σταφίδες
- 1 κουταλιά της σούπας ανθόνερο
- 1 κουταλιά βούτυρο καρύδας
- 1/3 φλυτζανιού χυμό πορτοκάλι ή νερό
- 3-4 κουταλιές καλό βιολογικό κακάο
Παρασκευή
Χτυπάμε στο μίξερ όλα τα υλικά εκτός από το κακάο, μέχρι να πάρουμε μια σταθερή πάστα. Διαμορφώνουμε τις τρούφες στο σχήμα που θέλουμε και τις τυλίγουμε με κακάο. Αφήνουμε για λίγο στο ψυγείο.
Α.Χ.