Υλικά για 2 άτομα

  • 4  ντομάτες
  • μία χούφτα φύτρα της επιλογής σας
  • 4 κ.σ. πατέ ηλιόσπορου ή ένα άλλο πατέ ξηρών καρπών
  • 5 – 6  κ.σ. πέστο από βότανα της επιλογής σας (δείτε συνταγή για ωμοφαγική πέστο)

 

Πρoετοιμασία

  1. Κόβουμε το πάνω και το κάτω μέρος της ντομάτας.
  2. Κόβουμε την ντομάτα σε 3 φέτες.
  3. Αλοίφουμε την κάτω φέτα με το πατέ και ακουμπάμε επάνω την μεσαία φέτα.
  4. Την αλείφουμε με πέστο και ακουμπάμε  την τρίτη φέτα.Βάζουμε λίγη πέστο στην κορυφή και στολίζουμε με τα φύτρα.