Υλικά

  • 2 (450 γρ.) κονσέρβες γάλα καρύδας
  • 1/3 φλιτζ. ζάχαρη άχνη

Προετοιμασία

  1. Βάζουμε το γάλα καρύδας στο ψυγείο για 4 ώρες περίπου.
  2. Ανοίγουμε τις κονσέρβες και με ένα κουτάλι παίρνουμε προσεκτικά από τη κορυφή το παχύρευστο μέρος από το γάλα και αφήνουμε το υγρό που βρίσκεται από κάτω.
  3. Βάζουμε την κρέμα καρύδας σε ένα μίξερ μαζί με τη ζάχαρη και χτυπάμε για περίπου 20 δευτερόλεπτα όχι περισσότερο γιατί θα κόψει.
  4. Αν δεν την χρησιμοποιήσουμε κατευθείαν θα πρέπει να μείνει στο ψυγείο τουλάχιστον 4 ώρες.