Υλικά
- 2 (450 γρ.) κονσέρβες γάλα καρύδας
- 1/3 φλιτζ. ζάχαρη άχνη
Προετοιμασία
- Βάζουμε το γάλα καρύδας στο ψυγείο για 4 ώρες περίπου.
- Ανοίγουμε τις κονσέρβες και με ένα κουτάλι παίρνουμε προσεκτικά από τη κορυφή το παχύρευστο μέρος από το γάλα και αφήνουμε το υγρό που βρίσκεται από κάτω.
- Βάζουμε την κρέμα καρύδας σε ένα μίξερ μαζί με τη ζάχαρη και χτυπάμε για περίπου 20 δευτερόλεπτα όχι περισσότερο γιατί θα κόψει.
- Αν δεν την χρησιμοποιήσουμε κατευθείαν θα πρέπει να μείνει στο ψυγείο τουλάχιστον 4 ώρες.