- 3-4 λιαστά τοματάκια
- 1 κόκκινη τομάτα
- 2 κουταλιές μέλι
- 3΄4 κουταλιές μπαλσάμικο
- αλατοπίπερο
- 1 φλυτζάνι παρθένο ελαιόλαδο
- 1 μικρή σκελίδα σκόρδο
- δοκιμάστε ξύσμα πορτοκαλιού
Παρασκευή
- Χτυπάμε στο μίξερ όλα τα υλικά μέχρι να γίνουν λείος πολτός .
- Κατόπιν προσθέτουμε το λάδι, το ξύσμα και χτυπάμε μέχρι να ομογενοποιηθεί.
- Δοκιμάζουμε το αλατοπίπερο.
- Ταιριάζει με πράσινες σαλάτες και βραστά ή ψητά λαχανικά.
Α.Χ.