Υλικά

  • 3-4 λιαστά τοματάκια
  • 1 κόκκινη τομάτα 
  • 2 κουταλιές μέλι
  • 3΄4  κουταλιές μπαλσάμικο
  • αλατοπίπερο
  • 1 φλυτζάνι παρθένο ελαιόλαδο
  • 1 μικρή σκελίδα σκόρδο
  • δοκιμάστε ξύσμα πορτοκαλιού

 

Παρασκευή

  1. Χτυπάμε στο μίξερ όλα τα υλικά μέχρι να γίνουν λείος πολτός .
  2. Κατόπιν προσθέτουμε  το λάδι, το ξύσμα και χτυπάμε μέχρι να ομογενοποιηθεί.
  3. Δοκιμάζουμε το αλατοπίπερο.
  4. Ταιριάζει με πράσινες σαλάτες και βραστά ή ψητά λαχανικά.

Α.Χ.