Υλικά
- 1 ώριμό αβοκάντο λιωμένο με ένα πηρούνι
- 2 κ.σ. ψιλοκομμένη ντομάτα χωρίς τα σπόρια
- 2 κ.σ. ψιλοκομμένη πιπεριά
- 1 κ.σ. ψιλοκομμένο κρεμμύδι
- 3 κ.σ. ψιλοκομμένη φράουλα
- 2 κ.σ. ψιλοκομμένο φρέσκο κόλιανδρο
- 1 κ.γ ξερό κόλιανδρο
- 1 καυτερή πιπερίτσα τριμμένη (προεραιτικά)
- 1 πρέζα κουρκουμά
- λίγο θυμάρι
- χυμό από μισό λάιμ ή λεμόνι (καλύτερα να βάζετε λίγο λίγο τον χυμό του λάιμ μέχρι να έχετε την επιθυμητή οξύτητα)
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- αλάτι-πιπέρι
Προετοιμασία
Ανακατεύουμε καλά όλα τα υλικά σε μία λεκανίτσα και σερβίρουμε