Υλικά για 10 ρολά περίπου
- 2 μέτριες μελιτζάνες φλάσκες κομμένες σε φέτες.
- 1/2 φλυτζάνι στεγνά ωμά κάσιους
- 1/3 φλυτζάνι βρασμένη γλυκοπατάτα
- αλατοπίπερο
- πάπρικα
- 1 σκελίδα σκόρδο
- ρόκα και καρύδια για το γέμισμα
Παρασκευή
- Λαδώνουμε ελαφρά, αλατίζουμε τις φέτες μελιτζάνας και τις ψήνουμε στο γκριλ μέχρι να ροδίσουν ελαφρά και από τις δύο πλευρές.
- Χτυπάμε στο μούλτι τα κάσιους, μέχρι να γίνουν σαν πάστα.
- Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, γλυκοπατάτα, πάπρικα, το σκόρδο ψιλοκομμένο και χτυπάμε καλά μέχρι να πάρουμε μια απαλή πάστα.
- Απλώνουμε σε κάθε φέτα μελιτζάνας 1 κουταλάκι κρέμα, 1/2 καρύδι, 1 κλαδάκι ρόκας, τυλίγουμε και αραδιάζουμε τα ρολάκια σε μικρή πιατέλα.
Α.Χ.