Γρήγορο, νόστιμο και θρεπτικό σνακ ή επιλογή του μπουφέ μας.
Υλικά για 8 καναπέ
- 3 αφράτα Κυθηριώτικα λαδοπαξίμαδα
- 1 μεγάλο ώριμο αβοκάντο
- 1 φρέσκο κρεμμυδάκι
- 3 κουταλιές ψιλοκομμένο άνηθο
- ξύσμα και χυμό από 1/2 ακέρωτο πορτοκάλι
- χυμό από 1 μικρό λεμόνι
- αλατοπίπερο
- 1/3 κουταλιάς ξερό κόλλιανδρο
Παρασκευή
Ψιλοκόβουμε με το πιρούνι το ώριμο αβοκάντο, προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά, ελέγχουμε το αλάτι και την οξύτητα και μοιράζουμε το μείγμα στα λαδοπαξίμαδα.
Α.Χ.