- 10 χρωματιστές πιπεριές κέρατα
- 3 φλιτζάνια τριμμένο λάχανο
- 1 φλιτζάνι χονδροτριμμένο καρότο
- 3-4 κλαδιά σέλινο ψιλοκομμένο
- 2-3 μικρά τσίλι ψιλοκομμένα
- 3 μεγάλες σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
- αλατοπίπερο
- ξύδι
Παρασκευή
- Κόβουμε τα κοτσάνια από τις πιπεριές και αφαιρούμε τους σπόρους.
- Ανακατεύουμε τα υλικά της γέμισης και γεμίζουμε τις πιπεριές. Τις αραδιάζουμε “στριμωχτά” σε πήλινο ή γυάλινο σκεύος και τις καλύπτουμε με καλό κρασόξυδο ή μηλόξυδο. Αφήνουμε να γίνουν τουρσί για 2-3 εβδομάδες.
- Σερβίρουμε με παρθένο ελαιόλαδο
Α.Χ.