Υλικά για ένα πιάτο
- 4 – 5 μανιτάρια κομμένα σε τέταρτα
- 1 κρεμμύδι χοντροκομμένο
- 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
- 1/3 κόκκινη πιπεριά σε μπαστουνάκια
- 1 σφηνάκι λευκό κρασί
- 1 – 2 κ.σ μαϊντανό
- μία πρέζα μαντζουράνα
- μία πρέζα ρίγανη
- ελαιόλαδο
- αλάτι – πιπέρι
Προετοιμασία
- Σοτάρουμε τα λαχανικά, μέχρι να πάρουν χρώμα και να μαλακώσουν.
- Σβήνουμε με το κρασί και αρτίζουμε με τα μπαχαρικά.
- Μόλις εξατμιστεί το κρασί κατεβάζουμε από τη φωτιά.
- Πριν σερβίρουμε πασπαλίζουμε με το μαϊντανό.
Συνοδεύεται πολύ καλά με μαγιονέζα αμυγδάλου