Υλικά για ένα πιάτο

  • 4 – 5 μανιτάρια κομμένα σε τέταρτα
  • 1 κρεμμύδι χοντροκομμένο
  • 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
  • 1/3 κόκκινη πιπεριά σε μπαστουνάκια
  • 1 σφηνάκι λευκό κρασί
  • 1 – 2 κ.σ μαϊντανό
  • μία πρέζα μαντζουράνα
  • μία πρέζα ρίγανη
  • ελαιόλαδο
  • αλάτι – πιπέρι

Προετοιμασία

  1. Σοτάρουμε τα λαχανικά, μέχρι να πάρουν χρώμα και να μαλακώσουν.
  2. Σβήνουμε με το κρασί και αρτίζουμε με τα μπαχαρικά.
  3. Μόλις εξατμιστεί το κρασί κατεβάζουμε από τη φωτιά.
  4. Πριν σερβίρουμε πασπαλίζουμε με το μαϊντανό.

Συνοδεύεται πολύ καλά με μαγιονέζα αμυγδάλου