Υλικά για ένα πιάτο
- 3 πιπεριές κέρατο κομμένες στη μέση κατά μήκος
- 6 κ.σ. πέστο (όσοι δεν τρώνε γαλακτοκομικά μπορούν να αφαιρέσουν τα τυριά από την πέστο)
- 1 ντομάτα κομμένη σε μπουκιές
- 1 κ.σ. μαϊντανό
- 1 κ.σ. ξύδι
- 1 σκελίδα σκόρδο
- ελαιόλαδο
- αλάτι πιπέρι
Προετοιμασία
- Κόβουμε τα κοτσάνια από τις πιπεριές και τις κόβουμε στη μέση κατά μήκος.
- Ζεσταίνουμε λίγο λάδι σε ένα τηγάνι και σοτάρουμε το σκόρδο για να αρωματίσουμε το λάδι.
- Βάζουμε τις πιπεριές. Τις τηγανίζουμε μέχρι να μαλακώσουν και να πάρουν χρώμα.
- Σβήνουμε με το ξύδι και αποσύρουμε τις πιπεριές.
- Στο ίδιο λάδι σοτάρουμε λίγο την ντομάτα και την αλατοπιπερώνουμε.
- Αλείφουμε τις πιπεριές με μία κ.σ. πέστο την κάθε μία.
- πασπαλίζουμε πρώτα το πιάτο με τον μαϊντανό και στρώνουμε ακτινωτά τις πιπεριές.
- Σερβίρουμε με την ντομάτα στο κέντρο του πιάτου.