- 1 μεγάλο μαλακό αβοκάντο
- 1 μικρό καθαρισμένο αγγουράκι
- 1/2 κόκκινη πιπεριά
- 1 καυτερή πιπεριά κέρατο
- 1 πρέζα μπούκοβο
- 1 κουτ. της σούπας ελαιόλαδο
- αλατοπίπερο
- το ξύσμα ενός λεμονιού
- χυμό 1 μικρού λεμονιού
Παρασκευή
Καθαρίζουμε και κόβουμε όλα τα υλικά και τα βάζουμε όλα μαζί στο μπλέντερ.
Χτυπάμε μέχρι να κοπούν , αλλά με προσοχή για να μην λιώσουν.
Αν θέλουμε μπορούμε να ανοίξουμε και να αδειάσουμε λίγο ένα άλλο αβοκάντο και να το γεμίσουμε με το παρασκεύασμά μας .
Α.Χ.