Υλικά

  • 1 μεγάλο μαλακό αβοκάντο
  • 1 μικρό καθαρισμένο αγγουράκι
  • 1/2 κόκκινη πιπεριά
  • 1 καυτερή πιπεριά κέρατο
  • 1 πρέζα μπούκοβο
  • 1 κουτ. της σούπας ελαιόλαδο
  • αλατοπίπερο
  • το ξύσμα ενός λεμονιού
  • χυμό 1 μικρού λεμονιού

Παρασκευή

Καθαρίζουμε και κόβουμε όλα τα υλικά και τα βάζουμε όλα μαζί στο μπλέντερ.

Χτυπάμε  μέχρι να κοπούν , αλλά με προσοχή για να μην λιώσουν.

Αν θέλουμε μπορούμε να ανοίξουμε και να αδειάσουμε λίγο ένα άλλο αβοκάντο και να το γεμίσουμε με το παρασκεύασμά μας .

Α.Χ.