Υλικά για 2 άτομα
- 200 γρ. ζύμη για νιόκι
- 200 γρ. πρόβειο γιαούρτι
- 50 γρ. κεφαλοτύρι τριμμένο
- 50 γρ. γραβιέρα τριμμένη
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 πρέζα τριμμένο φασκόμηλο
- ελαιόλαδο
- αλάτι – πιπέρι
Πλάθουμε τα νιόκι.
Λαδώνουμε ελαφρά ένα ταψί και απλώνουμε τα νιόκι, με ένα πινέλο λαδώνουμε τα νιόκι από πάνω.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 για περίπου 10 λεπτά ή μέχρι να πάρουν χρώμα.
Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι, μόλις πάρει χρώμα ρίχνουμε το φασκόμηλο, αφήνουμε ένα λεπτό να βγάλει τα αρώματα του και βάζουμε το γιαούρτι τα τυριά και το πιπέρι.
Δοκιμάζουμε την σάλτσα και αν χρειάζεται προσθέτουμε αλάτι.
μαγειρεύουμε σε μέτρια φωτιά για περίπου 10 λεπτά, μόλις δέσει η σάλτσα προσθέτουμε τα νιόκι, ανακατεύουμε, αφήνουμε άλλα 2 λεπτά στη φωτιά και είναι έτοιμο.