- 1 κιλό ντομάτες
- 1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 φρέσκο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 ματσάκι βασιλικό ψιλοκομμένο
- χυμό από 2λάιμς (ή 2 λεμόνια)
- 1 κουταλιά του γλυκού ρίγανη
- 4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
- αλάτι – πιπέρι
Προετοιμασία
ξεφλουδίζουμε τις ντομάτες και τις χτυπάμε στο μούλτι μαζί με την ρίγανη, το ελαιόλαδο, το χυμό από τα λάιμς,αλάτι, πιπέρι.
Μοιράζουμε σε 4 βαθειά πιάτα, προσθέτουμε τα ψιλοκομμένα λαχανικά και σερβίρουμε.