Υλικά για 4 άτομα

  •  1 κιλό ντομάτες
  • 1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1 φρέσκο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1 ματσάκι βασιλικό ψιλοκομμένο
  • χυμό από 2λάιμς (ή 2 λεμόνια)
  • 1 κουταλιά του γλυκού ρίγανη
  • 4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
  • αλάτι – πιπέρι

 

Προετοιμασία

ξεφλουδίζουμε τις ντομάτες και τις χτυπάμε στο μούλτι μαζί με την ρίγανη, το ελαιόλαδο, το χυμό από τα λάιμς,αλάτι, πιπέρι.

Μοιράζουμε σε 4 βαθειά πιάτα, προσθέτουμε τα ψιλοκομμένα λαχανικά και σερβίρουμε.