Μαρεγκα_λιναροσπορος

Υλικά

  • 2/3 φλιτζ. λιναρόσπορο
  • 6 φλιτζ. νερό

Προετοιμασία

  1. Βάζουμε το νερό σε ένα κατσαρολάκι και βράζουμε τον λιναρόσπορο για 40 περίπου
  2. Σουρώνουμε και αφήνουμε το ζουμι στο ψυγείο μέχρι να κρυώσει (περίπου μία ώρα)
  3. Χτυπάμε στο μίξερ σε δυνατή ταχύτητα μέχρι να έχουμε μία σφιχτή μαρέγκα (περίπου 5 λέπτα)

 

  • http://www.gelastazwakia.blogspot.gr ΛΑΟΝΙΚΟΣ ΤΣΑΓΚΟΣ

    ΚΑΛΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ!!!!
    ΕΙΝΑΙ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟ;

    • sofarebel

      Φυσικά και είναι, πρεπει ομως να την χρησιμοποιήσεις αμέσως μετά από λίγη ώρα θα πέσει