Υλικά:

  • 1 ώριμο αβοκάντο
  • 3-4 κ.σ. γάλα καρύδας
  • 1 κ.σ. χυμό λεμονιού
  • 4 κ.σ. μέλι
  • 2 κ.σ. σταφίδες
  • 1 κ.σ. κοπανισμένα κάσιους
  • 1 κ.σ.κοπανισμένα φιστίκια Αιγίνης

Προετοιμασία

  1. Καθαρίζουμε και κόβουμε το αβοκάντο σε κύβους.
  2. Απλώνουμε το αβοκάντο σε ένα μπολ, το κλείνουμε και το βάζουμε στην κατάψυξη μέχρι να παγώσει.
  3. Βάζουμε στο μπλέντερ το αβοκάντο, το μέλι, το λεμόνι και το γάλα καρύδας και χτυπάμε μέχρι να γίνει κρέμα.
  4. Προσθέτουμε τους ξηρούς καρπούς και τις σταφίδες, ανακατεύουμε με ένα κουτάλι και σερβίρουμε αμέσως.

 

  • nikos t

    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΙ ΠΡΑΣΙΝΟ;

    • greenchef

      Το γάλα καρύδας με το μέλι του άλλαξαν το χρώμα :)