Υλικά:
- 1 ώριμο αβοκάντο
- 3-4 κ.σ. γάλα καρύδας
- 1 κ.σ. χυμό λεμονιού
- 4 κ.σ. μέλι
- 2 κ.σ. σταφίδες
- 1 κ.σ. κοπανισμένα κάσιους
- 1 κ.σ.κοπανισμένα φιστίκια Αιγίνης
Προετοιμασία
- Καθαρίζουμε και κόβουμε το αβοκάντο σε κύβους.
- Απλώνουμε το αβοκάντο σε ένα μπολ, το κλείνουμε και το βάζουμε στην κατάψυξη μέχρι να παγώσει.
- Βάζουμε στο μπλέντερ το αβοκάντο, το μέλι, το λεμόνι και το γάλα καρύδας και χτυπάμε μέχρι να γίνει κρέμα.
- Προσθέτουμε τους ξηρούς καρπούς και τις σταφίδες, ανακατεύουμε με ένα κουτάλι και σερβίρουμε αμέσως.