Υλικά
- 4 φύλλα μαρουλιού κομμένα σε μικρά κομμάτια με τα χέρια
- 1 ντομάτα κομμένη σε φέτες
- 1 φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
- 10 αμύγδαλα σπασμένα
Βινεγκρέτ
- 5 – 6 φύλλα φρέσκου φασκόμηλου
- 1/3 σκελίδας σκόρδου
- 3 κ.σ. ελαιόλαδο
- 2 κ.σ. λευκό ξύδι βαλσάμικο
- 1 κ.σ. μέλι
- 1 πρέζα θυμάρι
- αλάτι – πιπέρι
Προετοιμασία
- Βάζουμε όλα τα υλικά της βινεγκρέτ σε ένα μπλέντερ και χτυπάμε καλά.
- Σε μία λεκανίτσα ανακατεύουμε τα λαχανικά με την βινεγκρέτ και σερβίρουμε σε βαθύ πιάτο.