Υλικά

  • 4 φύλλα μαρουλιού κομμένα σε μικρά κομμάτια με τα χέρια
  • 1 ντομάτα κομμένη σε φέτες
  • 1 φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
  • 10 αμύγδαλα σπασμένα

Βινεγκρέτ

  • 5 – 6 φύλλα φρέσκου φασκόμηλου
  • 1/3  σκελίδας σκόρδου
  • 3 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 2 κ.σ. λευκό ξύδι βαλσάμικο
  • 1 κ.σ. μέλι
  • 1 πρέζα θυμάρι
  • αλάτι – πιπέρι

Προετοιμασία

  1. Βάζουμε όλα τα υλικά της βινεγκρέτ σε ένα μπλέντερ και χτυπάμε καλά.
  2. Σε μία λεκανίτσα ανακατεύουμε τα λαχανικά με την βινεγκρέτ και σερβίρουμε σε βαθύ πιάτο.