Υλικά
- 200 γρ σίλκεν τόφου (1 συσκευασία) θα το βρείτε σε καταστήματα με Ασιατικά προϊόντα
- 1 κ.σ αλεύρι
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 μερίδα τηγανιτές πατάτες
- 1 κρεμμύδι κομμένο σε λεπτές φέτες
- 1/2 κ.γ ρίγανη
- αλάτι – πιπέρι
Προετοιμασία
- Βάζουμε στο μπλέντερ το τόφου, το αλεύρι, την ρίγανη, αλάτι και πιπέρι και χτυπάμε για 1 λεπτό η μέχρι να γίνει κρέμα.
- Σε καλό αντικολλητικό τηγάνι σοτάρουμε τα κρεμμύδια μέχρι να καραμελώσουν.
- Βάζουμε τις πατάτες και περιχύνουμε με το τόφου.
- Μόλις ξεροψηθεί από την μία πλευρά γυρνάμε την ομελέτα και από την άλλη και τηγανίζουμε για άλλα 2 λεπτά.