Υλικά

  • 200 γρ σίλκεν τόφου (1 συσκευασία) θα το βρείτε σε καταστήματα με Ασιατικά προϊόντα
  • 1 κ.σ αλεύρι
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 1 μερίδα τηγανιτές πατάτες
  • 1 κρεμμύδι κομμένο σε λεπτές φέτες
  • 1/2 κ.γ ρίγανη
  • αλάτι – πιπέρι

Προετοιμασία

  • Βάζουμε στο μπλέντερ το τόφου, το αλεύρι, την ρίγανη, αλάτι και πιπέρι και χτυπάμε για 1 λεπτό η μέχρι να γίνει κρέμα.
  • Σε καλό αντικολλητικό τηγάνι σοτάρουμε τα κρεμμύδια μέχρι να καραμελώσουν.
  • Βάζουμε τις πατάτες και περιχύνουμε με το τόφου.
  • Μόλις ξεροψηθεί από την μία πλευρά γυρνάμε την ομελέτα και από την άλλη και τηγανίζουμε  για άλλα 2 λεπτά.
Tags: