Υλικά
- 1/2 μαρούλι κομμένο με τα χέρια σε μικρά κομμάτια
- 100 γρ. μαραθόριζα κομμένη σε λεπτές φέτες
- 2 – 3 κ.σ. ρόδι
- 10 φύλλα δυόσμου
- 1 κ.γ. μαύρη ζάχαρη
- 2 κ.σ. πετιμέζι
- 2 – 3 κ.σ. ξύδι βαλσάμικο
- 1/2 κ.γ. θρούμπι
- 1 σφηνάκι ελαιόλαδο
Προετοιμασία
- Βάζουμε σε ένα ποτήρι τη ζάχαρη, το πετιμέζι, το ξύδι , το θρούμπι και λίγο αλάτι, χτυπάμε με ένα μιξεράκι του καφέ και προσθέτουμε σιγά σιγά το ελαιόλαδο.
- Ανακατεύουμε όλα τα υλικά σε μία λεκανίτσα και σερβίρουμε σε βαθύ πιάτο.