Υλικά
- 12 κόκκινες πιπεριές τσίλι χωρίς τα σπόρια και κομμένες στη μέση κατά μήκος
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 1 1/2 κ.γ. μηλόξυδο
- 3/4 κ.γ. ζάχαρη
- 1 1/2 κ.γ. αλάτι
- 1/4 κ.γ κύμινο
- 3 /4 φλιτζ. νερό
Προετοιμασία
- Ψήνουμε τις πιπεριές στο γκριλ ή σε μία τοστιέρα μέχρι να μαλακώσουν και τις βάζουμε σε ένα μπολ με παγωμένο νερό για 30 λεπτά.
- Στεγνώνουμε τις πιπεριές και βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα μπλέντερ ή μούλτι και χτυπάμε καλά να λιώσουν. Αν το μείγμα είναι πολύ πηκτό προσθέτουμε κι άλλο νερό.
Διατηρείται μέχρι 5 ημέρες στο ψυγείο.