Μελανιές.
Υλικά
1 μέτρια πατάτα
1/2 καρότο μέτριο τριμμένο
1 κουταλιά της σούπας τριμμένο λάχανο
1 κουταλιά της σούπας τριμμένο τζίντζερ
1 κουταλιά του γλυκού άσπρο αλεύρι
Παρασκευή
- Τρίβουμε την πατάτα και αν χρειαστεί την σουρώνουμε με μια γάζα και όχι σε μεταλλικό σουρωτήρι.
- Πολτοποιούμε τα λαχανικά σε γουδί.
- Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί και αν χρειαστεί προσθέτουμε το αλεύρι , μέχρι να πάρουμε μια πάστα.
Πριν τοποθετήσουμε το επίθεμα καλό είναι να ζεστάνουμε το σημείο με μια ζεστή πετσέτα.
Απλώνουμε κατόπιν το επίθεμα και το καλύπτουμε με καθαρή πετσέτα.
Το αφήνουμε όσο μπορούμε πιο πολλές ώρες.
Α.Χ.