α΄κρέμα
Υλικά
1.200 gr γύρη
150 gr μέλι
Τα βάζουμε στο ψυγείο, σε βάζο καλά κλεισμένο και το αναποδογυρίζουμε 2 φορές την ημέρα .
Σε 2 εβδομάδες περίπου θα έχουμε μία πάστα απ’ την οποία μπορούμε να παίρνουμε 1 κουταλάκι κάθε πρωί.
β΄κρέμα
Υλικά
1 ποτήρι φυτικό γάλα (αμυγδάλου, σόγιας μη μεταλλαγμένης, φουντουκιού, κ.λ.π.)
2 κουταλιές γύρη
125 gr γιαούρτι
1 κουταλιά μέλι
Τα χτυπάμε στο μίξερ και τα βάζουμε στο ψυγείο για 1 ώρα.
Άννα Κανέλλου
Διαβάστε άρθρα από το βιβλίο:
Συνταγή για χοληστερίνη και τριγλυκερίδια . Σκόρδο.