α΄κρέμα

Υλικά

1.200 gr γύρη

150 gr μέλι

Τα βάζουμε στο ψυγείο, σε βάζο καλά κλεισμένο και το αναποδογυρίζουμε 2 φορές την ημέρα .

Σε 2 εβδομάδες περίπου θα έχουμε μία πάστα απ’ την οποία μπορούμε να παίρνουμε 1 κουταλάκι κάθε πρωί.

β΄κρέμα

Υλικά

1 ποτήρι φυτικό γάλα (αμυγδάλου, σόγιας μη μεταλλαγμένης, φουντουκιού, κ.λ.π.)

2 κουταλιές γύρη

125 gr γιαούρτι

1 κουταλιά μέλι

Τα χτυπάμε στο μίξερ και τα βάζουμε στο ψυγείο για 1 ώρα.

Άννα Κανέλλου

 

Διαβάστε άρθρα από το βιβλίο:

Συνταγή για χοληστερίνη και τριγλυκερίδια . Σκόρδο.

Συνταγές για παραδοσιακό σαπούνι