- 3 αβοκάντος
- 1/2 φλυτζ. βούτυρο καρύδας
- 4 κουτ. της σούπας μέλι
- 1 φασολάκι βανίλιας
- 1/2 φλυτζάνι γάλα καρύδας ή χυμό μανταρινιού ή πορτοκαλιού
- ξύσμα 1 λεμονιού
- 1/2 φλυτζάνι τριμμένη καρύδα ή ασπρισμένα αμύγδαλα ή κάσσιους για στόλισμα
Παρασκευή
- Εάν το βούτυρο καρύδας είναι εκτός ψυγείου δε θα χρειαστεί , αλλά αν χρειάζεται να το ρευστοποιήσουμε το βάζουμε σε μπαιν μαρί για λίγο και λιώνει γρήγορα.
- Βάζουμε όλα τα υλικά στο μίξερ και τα χτυπάμε πολύ καλά να ομογενοποιηθούν και να γίνουν μια πολύ απαλή κρέμα.
- Μοιράζουμε τη μους σε ποτήρια , την αφήνουμε για μερικές ώρες στο ψυγείο και στολίζουμε μα την καρύδα και με φρεσκοκομμένα φρούτα , κατά προτίμηση ανανά, μανταρίνια , ώριμο μάνγκο,πεπόνι, φράουλες κ.λ.π.
- ΑΧ.