1 μεγάλο αβοκάντο
1 φλυτζάνι πολύ ψιλοκομμένα φύλλα σπανακιού
1/2 φλυτζάνι φυστίκια
1/2 ματσάκι άνηθο
3-4 φύλλα δυόσμο
1-2 κουτ. της σούπας ελαιόλαδο
χυμό και ξύσμα 1 λεμονιού
αλατοπίπερο
Παρασκευή
- Καθαρίζουμε και πλένουμε πολύ καλά το σπανάκι και κόβουμε τα φύλλα πάρα πολύ ψιλά.
- Σπάμε στο μίξερ τα φυστίκια.
- Βάζουμε στο μίξερ τον άνηθο, τον δυόσμο, το λάδι και το χυμό και τα ψιλοκόβουμε αρκετά.
- Λιώνουμε με το πιρούνι το αβοκάντο προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και τ’ ανακατεύουμε με τα φύλλα και το ξύσμα.
Α.Χ.