Υλικά 

1  μεγάλο αβοκάντο

1 φλυτζάνι πολύ ψιλοκομμένα φύλλα σπανακιού

1/2 φλυτζάνι φυστίκια

1/2 ματσάκι άνηθο

3-4 φύλλα δυόσμο

1-2 κουτ. της σούπας ελαιόλαδο

χυμό και ξύσμα 1 λεμονιού

αλατοπίπερο

Παρασκευή

  1. Καθαρίζουμε και πλένουμε πολύ καλά το σπανάκι και κόβουμε τα φύλλα πάρα πολύ ψιλά.
  2. Σπάμε στο μίξερ τα φυστίκια.
  3.   Βάζουμε στο μίξερ τον άνηθο, τον δυόσμο, το λάδι και το χυμό και τα ψιλοκόβουμε αρκετά.
  4. Λιώνουμε με το πιρούνι το αβοκάντο προσθέτουμε όλα τα  υπόλοιπα υλικά και τ’ ανακατεύουμε με τα φύλλα και το ξύσμα.

Α.Χ.