- 1 μεγάλο μαλακό αβοκάντο
- 1/2 φλυτζάνι άψητους ηλιόσπορους
- 1/2 ματσάκι μάραθο ή 1/2 ρίζα μαραθόριζα
- 3-4 κλαδάκια δυόσμο
- 1 κουτ . της σούπας σησαμέλαιο
- χυμό 1/2 λεμονιού
- ξύσμα 1 λεμονιού
- αλατοπίπερο
Παρασκευή
- Αν θέλουμε αφήνουμε για 8 ώρες τα σποράκια στο νερό για να ενεργοποιηθούν τα ένζυμά τους , μπορούμε όμως και να προσπεράσουμε αυτή τη διαδικασία.
- Βάζουμε όλα τα υλικά μέσα στο μίξερ και τα χτυπάμε προσέχοντας να μην πολτοποιηθούν.
Α.Χ.