Υλικά 

  • 1 μεγάλο μαλακό αβοκάντο
  • 1/2 κόκκινη πιπεριά
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 1/2 κούπα κουκουνάρια
  • 1/2 ματσάκι άνηθο
  • 1 κουτ. του γλυκού κάρρυ
  • 2 κουτ.της σούπας ελαιόλαδο
  • αλατοπίπερο
  • ξύσμα 1 πορτοκαλιού
  • χυμό 1 λεμονιού

Παρασκευή

  1. Χτυπάμε όλα τα υλικά , εκτός από το αβοκάντο, στο μίξερ μέχρι να κοπούν  και λιώνουμε το αβοκάντο με το πιρούνι.
  2. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά και προσθέτουμε αλάτι και λεμόνι αν χρειάζεται.

Α.Χ.