- 1 μεγάλο μαλακό αβοκάντο
- 1/2 κόκκινη πιπεριά
- 1 σκελίδα σκόρδο
- 1/2 κούπα κουκουνάρια
- 1/2 ματσάκι άνηθο
- 1 κουτ. του γλυκού κάρρυ
- 2 κουτ.της σούπας ελαιόλαδο
- αλατοπίπερο
- ξύσμα 1 πορτοκαλιού
- χυμό 1 λεμονιού
Παρασκευή
- Χτυπάμε όλα τα υλικά , εκτός από το αβοκάντο, στο μίξερ μέχρι να κοπούν και λιώνουμε το αβοκάντο με το πιρούνι.
- Ανακατεύουμε όλα τα υλικά και προσθέτουμε αλάτι και λεμόνι αν χρειάζεται.
Α.Χ.