- 8 ώριμα αβοκάντο
- 1 ντομάτα
- 1 κρεμμύδι
- 1 κουταλιά της σούπας ξερό κόλιανδρο
- χυμό από 2 λεμόνια
- 1 αγγούρι
- 4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
- αλάτι – πιπέρι
Προετοιμασία
Κόβουμε το 1/4 από το αγγούρι σε κύβους.
Βγάζουμε τα σπόρια από την ντομάτα και την κόβουμε σε κύβους.
Βάζουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά σε ένα μούλτι και χτυπάμε καλά.
Μοιράζουμε σε 4 βαθιά πιάτα και στολίζουμε με την ντομάτα και το αγγούρι.