- 4 κολοκυθάκια
- 1 ντομάτα
- 1/2 κρεμμύδι
- 1 σκελίδα σκόρδο
- 4 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένο μαϊντανό
- 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
- 2 κουταλιές της σούπας μηλόξυδο
- 1 πρέζα ρίγανη
- αλάτι – πιπέρι
Προετοιμασία
Κόβουμε σε λεπτές φέτες τα κολοκυθάκια.
Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο.
Βγάζουμε τα σπόρια από την ντομάτα και την κόβουμε σε μικρούς κύβους.
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά εκτός από την ντομάτα και τον μισό μαϊντανό.
Αφήνουμε στο ψυγείο για 1 ώρα.
Πριν σερβίρουμε βάζουμε την ντομάτα και πασπαλίζουμε με τον υπόλοιπο μαϊντανό.