- 1/2 κιλό μανιτάρια σαμπινιόν
- 200 γρ. τυρί γοργκοντζόλα
- μέλι
- βαλσαμικό ξύδι
- ελαιόλαδο
Προετοιμασία
βγάζουμε τα κοτσάνια από τα μανιτάρια και τα καθαρίζουμε με λίγο χαρτί κουζίνας ή μία πετσέτα (τα μανιτάρια δεν τα πλένουμε με νερό γιατί τους προσθέτουμε υγρασία).
Σε κάθε μανιτάρι βάζουμε λίγο μέλι να καλύψει τον πάτο, μία κ.γ. ξύδι βαλσαμικό, και το γεμίζουμε με γκοργκοντζόλα.
Απλώνουμε τα μανιτάρια σε λαδωμένο ταψί, τα ραντίζουμε με λίγο λάδι και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 220 C για 2 με 3 λεπτά .