Home οικολογικά νέα Tα νέα της Γης Σεμινάριο Vegan Street Food από τον Greenchef στην Θεσσαλονίκη!!!

dsc_0102-3Σε αυτό το σεμινάριο θα γνωρίσουμε απολαυστικές street food συνταγές από ολο τον κόσμο και θα μάθουμε πως να τις μετατρέψουμε σε φυτικές (vegan)!
Tο ταξίδι μας θα ξεκινήσει από την Ελλάδα οπού θα κάνουμε το παραδοσιακό μας πιτόγυρο αλλά με γύρο από μανιτάρια πλευρώτους, πηγαίνουμε Αγγλία και μετατρέπουμε το fish n chips σε tofish n chips δηλαδή θα αντικαταστήσουμε το ψάρι με τόφου, πηγαίνουμε Αμερική για το πιο ζουμερό burger μανιταριών και το ταξίδι μας τελειώνει στο μεξικό οπού θα φτιάξουμε τάκος με κιμά σόγιας. Φυσικά θα μάθουμε να κάνουμε και τις φυτικές σάλτσες που θα τα συνοδεύσουν τζατζίκι, tartare sauce, μαγιονέζα, γουακαμόλε.

Ο Νίκος Γαϊτάνος, είναι αποκλειστικά σεφ χορτοφαγίας με προϋπηρεσία στα περισσότερα vegetarian/vegan εστιατόρια της Αθήνας, (Υγεία- Οικολογία, Avocado) και σε χορτοφαγικά εστιατόρια του Λονδίνου (Organic for the people, Norman’s coach n’ horses, vegan hippo) ενώ τα τελευταία χρονιά είναι headchef στο Rosebud στην Αθήνα και στο rOOTS στην Θεσσαλονίκη. Επιπλέον, εργάζεται ως guest chef στο εστιατόριο “Goji Vegetarian Cafe” στο York της Αγγλίας και είναι Consultant chef στα ξενοδοχεία Holiday Inn της Αγγλίας και της Ιρλανδίας όπου έχει δημιουργήσει το χορτοφαγικό μενού. Τέλος, είναι ιδιοκτήτης στις ιστοσελίδες greenchef.gr και nikosgaitanos.com.

dsc_0048-2

Στο κόστος συμμετοχής συμπεριλαμβάνεται ένα βιβλίο συνταγών και η βεβαίωση συμμετοχής που λαμβάνονται με το πέρας του σεμιναρίου.

Κόστος συμμετοχής :45€

Προσφορά Early Bird για το συγκεκριμένο σεμινάριο ισχύει ως 15 ημέρες πριν το σεμινάριο): 30€
Ειδική τιμή για σπουδαστές: 35€
Διάρκεια σεμιναρίου: 2:30 ώρες
Τμήμα 36 ατόμων.

dsc_0124-2

Για να δηλώσετε ενδιαφέρον:
Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην φόρμα ενδιαφέροντος του σεμιναρίου παρακάτω και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.
http://cooking-workshop.gr/Cooking-Seminar-vegán-street-food-106.html

Ελάχιστος αριθμός συμμετοχών για τα πραγματοποίηση των σεμιναρίων ειναι τα 20 άτομα.

 

 

workshop3

Αναρτήθηκε την 5 Nov στην κατηγορία Tα νέα της Γης
Tags: