- 300 γρ. σίλκεν τόφου
- 1 ώριμο μάνγκο καθαρισμένο και κομμένο σε κύβους
- 200 γρ. μαύρη ζάχαρη
- 3 γρ. αγάρ αγάρ
- 350 γρ. γάλα καρύδας
Προετοιμασία
- Βράζουμε το γάλα με την μισή ζάχαρη και το αγάρ αγάρ,αφήνουμε 10 λεπτά να κρυώσει
- Βάζουμε στο μπλέντερ το γάλα και το σίλκεν τόφου και χτυπάμε καλά να ομογενοποιηθούν, μοιράζουμε στο μείγμα σε ποτήρια ή σε φόρμες πανακότας και το βάζουμε στο ψυγείο να κρυώσει
- Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε 2 φλιτζ. νερό, το μάνγκο και την υπόλοιπη ζάχαρη, βράζουμε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να δέσει η μαρμελάδα