mango_flanΥλικά

  • 300 γρ. σίλκεν τόφου
  • 1 ώριμο μάνγκο καθαρισμένο και κομμένο σε κύβους
  • 200 γρ. μαύρη ζάχαρη
  • 3 γρ. αγάρ αγάρ
  • 350 γρ. γάλα καρύδας

Προετοιμασία

  1. Βράζουμε το γάλα με την μισή ζάχαρη και το αγάρ αγάρ,αφήνουμε 10 λεπτά να κρυώσει
  2. Βάζουμε στο μπλέντερ το γάλα και το σίλκεν τόφου και χτυπάμε καλά να ομογενοποιηθούν, μοιράζουμε στο μείγμα σε ποτήρια ή σε φόρμες πανακότας και το βάζουμε στο ψυγείο να κρυώσει
  3. Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε 2 φλιτζ. νερό, το μάνγκο και την υπόλοιπη ζάχαρη, βράζουμε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να δέσει η μαρμελάδα

 

Αναρτήθηκε την 30 Nov στην κατηγορία 4. Επιδόρπια / Γλυκά [vegan] / Γ.Γλυκά/επιδόρπια
Tags: