Home Featured Οι Εκδόσεις Arigata παρουσιάζουν τα βιβλία “Να γιατί δεν τρώμε τα ζώα” & “Βίγκαν σημαίνει Αγάπη”
foto-exofylla
Οι εκδόσεις ARIGATA με περηφάνια παρουσιάζουν τα πολυσυζητημένα βιβλία της Ρούμπι Ροθ, «Να γιατί δεν τρώμε τα ζώα» & «Βίγκαν σημαίνει αγάπη», σε μια προσπάθεια να δώσουν στο ελληνόφωνο κοινό παγκοσμίως την δυνατότητα να αποκτήσει στα χέρια του ένα παιδικό βιβλίο που να μιλά για τον βιγκανισμό, την χορτοφαγία και τις αξίες που ενσωματώνονται σε αυτή τη φιλοσοφία. Η Ρόθ ξεπερνά τα στεγανά μιας αντίληψης ότι η χορτοφαγία αποτελεί μόνο μια διατροφική συνήθεια, και δίνει στους μικρούς μας φίλους και στους γονείς τους μια ανώτερη διάσταση στο πως οι επιλογές μας καθημερινά επηρεάζουν τα πάντα εντός & εκτός από εμάς.
    Η Ρούμπι Ροθ είναι αναγνωρισμένη ακτιβίστρια, καλλιτέχνης και συγγραφέας. Το έργο της έχει παρουσιαστεί στα: San Francisco ChronicleThe Huffington Post, The Washington Times, Change.org, Glamour,  Wired καθώς και στο The Today Show, FOX, ABC, CNN και άλλα μαζικά μέσα ενημέρωσης. Ανακάλυψε για πρώτη φορά το ενδιαφέρον των παιδιών για την διατροφή βίγκαν όταν δίδασκε Καλλιτεχνικά σε ένα δημοτικό σχολείο. Με πτυχία στην Τέχνη και τις Αμερικανικές Σπουδές, έχει μελετήσει κτηνοτροφία, υγεία, διατροφή και τα οφέλη της δίαιτας που βασίζεται σε φυτικά προϊόντα για μια δεκαετία περίπου. Ζει στο Λος Άντζελες.
Βίγκαν από το 2003, η Ροθ δίδασκε σε ένα δημοτικό σχολείο όταν ο ενθουσιασμός των μαθητών της για την διατροφή βίγκαν την ενέπνευσαν να γράψει το 2009 το ‘Να Γιατί Δεν Τρώμε Τα Ζώα’ –το πρώτο βιβλίο του είδους του στην παιδική λογοτεχνία. Ακολούθησαν τα βιβλία ‘Βίγκαν σημαίνει Αγάπη’ και ‘Β για τους Βίγκαν’. Σήμερα, τα βιβλία της Ροθ έχουν μεταφραστεί σε πολλές γλώσσες, όπως γερμανικά, ιταλικά, κορεάτικα, γαλλικά, πολωνικά, σλοβένικα και πρόσφατα στα ελληνικά.
Η Ροθ έχει προσελκύσει την διεθνή προσοχή για την ευαίσθητη και συνάμα ειλικρινή υπεράσπιση της διατροφής και του τρόπου ζωής βίγκαν.
    Το βιβλίο Να Γιατί Δεν Τρώμε Τα Ζώα χρησιμοποιεί πολύχρωμες ζωγραφιές και ζωηρά κείμενα για να εισαγάγει την ιδέα της χορτοφαγίας και του βιγκανισμού σε μικρούς αναγνώστες (μεταξύ έξι και δέκα ετών). Γραμμένο και εικονογραφημένο από την Ρούμπι Ροθ, απεικονίζει μια αξιολάτρευτη ομάδα ζώων, όπως γουρουνάκια, γαλοπούλες, αγελάδες, ορτύκια, χελώνες και δελφίνια. Τα πλάσματα αυτά εμφανίζονται στην φυσική τους κατάσταση –όταν σμίγουν, φωλιάζουν, ησυχάζουν ή σαγηνεύουν το ένα το άλλο με τα ένστικτα και τις ιδιομορφίες της οικογένειάς τους– αλλά και στις θλιβερές συνθήκες ζωής στις φάρμες εκτροφής.
    Στο βιβλίο Βίγκαν Σημαίνει Αγάπη, η συγγραφέας και εικονογράφος Ρούμπι Ροθ παρουσιάζει στους νεαρούς αναγνώστες την διατροφή βίγκαν σαν τρόπο ζωής με συμπόνια και δράση. Διευρύνοντας την έκταση του πρώτου δημοφιλούς βιβλίου της Να Γιατί Δεν Τρώμε Τα Ζώα, η Ροθ απεικονίζει το πώς οι καθημερινές μας επιλογές επεκτείνονται από τοπικό σε παγκόσμιο επίπεδο, εκθέτοντας όσα μπορούν να κάνουν τα παιδιά σήμερα για να προστατέψουν τα ζώα, το περιβάλλον και τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.
 
Λίγα λόγια για τις εκδόσεις ARIGATA:
 
Η Αποστολή των Arigata™ είναι να φέρουν τους ανθρώπους πιο κοντά μέσα απο την προσωπική, αδιάκοπη και εφαρμόσιμη αυτοεκπαίδευση.

Χρησιμοποιώντας την εκπαίδευση σαν όχημα και συγκεκριμένα βιβλία κάθε είδους, σκοπεύουμε να φέρουμε στο προσκήνιο φωνές που μιλούν για τον βιγκανισμό – χορτοφαγία, υγιεινή, φιλική προς τον άνθρωπο διατροφή, άσκηση & φυσική κατάσταση, προσωπική βελτίωση, επιχειρηματικότητα, ηγεσία, βιογραφίες, τέχνες, φιλοσοφία, πνευματικότητα. Μέσα από αυτού του είδους την γνώση εμποτίζουμε το ανθρώπινο μυαλό με τα σωστά συστατικά για ένα τρόπο ζωής γεμάτο νόημα.

Arigata™ Publishing
6, Apollonos Str.
Varkiza
16672
Attica
Greece

Mob. +30 698 3688270
Tel. +30 212 1056566
Web. www.arigata.eu
Email. [email protected]

Αναρτήθηκε την 30 Sep στην κατηγορία Featured / Tα νέα της Γης / Ο Θαυμαστός κόσμος των ζώων / οικολογικά νέα
Tags: