Υλικά
- 2 φλιτζ. τριμμένη ή πολύ λεπτοκομμένη παπάγια (αν δεν βρείτε πράσινη γίνετε και με ώριμη)
- 5 – 6 ντοματίνια κομμένα στην μέση ή μία μεγάλη ντομάτα κομμένη σε κύβους
- 3 κ.σ. ψημένα αράπικα φυστίκια (ξεφλουδισμένα)
- 1/2 φλιτζ. φρέσκα φασόλια καθαρισμένα και κομμένα στα 3 (επειδή δεν είναι ή εποχή τους μπορείτε να βάλετε κατεψυγμένα)
- 1 σκελίδα σκόρδο
- 1 πιπεριά τσίλι
- χυμό από ένα λάιμ
- 2 κ.σ. σόγια σος
- 2 κ.σ. μαύρη ζάχαρη
- 1/3 φλιτζ. χοντροκομμένο φρέσκο κόλιανδρο ή βασιλικό
Προετοιμασία
- Βάζουμε στο μπλέντερ το σκόρδο, τσίλι, λάιμ, σόγια σός , φυστίκια και την ζάχαρη και τα χτυπάμε ελαφρά να σπάσουν χωρίς να λιώσουν.
- Βάζουμε σε ένα μπολ όλα τα υλικά ανακατεύουμε καλά πιέζοντας τα ελαφρά με να χεριά μας και σερβίρουμε αμέσως.