Υλικά
- 2 φλ. λάχανο τριμμένο στο τρίφτη
- 1 φλ. καρότο τριμμένο στο τρίφτη
- 1/2 πιπεριά κομμένη σε λεπτές λωρίδες
- 1/2 σκελίδα σκόρδο λιωμένη ή πολύ ψιλοκομμένη
- 2 κ.σ ψιλοκομμένο σέλινο
- 6 – 8 ελιές
- 3 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 κ.σ. χυμό λεμονιού
- 1 πρέζα ρίγανη
- αλάτι – πιπέρι
Προετοιμασία
- Ανακατεύουμε σε μία λεκανίτσα όλα τα υλικά
- Αφήνουμε την σαλάτα για 10 λεπτά στο ψυγείο να μαριναριστεί και σερβίρουμε