Υλικά για 4 μερίδες

  • 4 πίτες για σουβλάκια
  • 1 μεγάλο μαλακό αβοκάντο
  • 120 γρ. παραδοσιακή βαρελίσια φέτα ή καπνιστό τόφου
  • 2 ψητές πιπεριές Φλωρίνης
  • 2 φρέσκα κρεμμύδια
  • 1/2 λεμόνι
  • αλατοπίπερο
  • πικάντικη πάπρικα ή τσίλι
  • 4 κουταλιές ελαιόλαδο
  • πέστο δυόσμου

Παρασκευή

  1. Προετοιμάζουμε τα υλικά της γέμισης χωρίζοντάς τα σε 4 μέρη.
  2. Λαδώνουμε με 1 κουταλιά λάδι την κάθε πίτα και την ψήνουμε σε αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά.
  3. Γεμίζουμε τις πίτες με την αντίστοιχη γέμιση και καταναλώνουμε πάραυτα.

Α.Χ.