Υλικά για 4 μερίδες
- 4 πίτες για σουβλάκια
- 1 μεγάλο μαλακό αβοκάντο
- 120 γρ. παραδοσιακή βαρελίσια φέτα ή καπνιστό τόφου
- 2 ψητές πιπεριές Φλωρίνης
- 2 φρέσκα κρεμμύδια
- 1/2 λεμόνι
- αλατοπίπερο
- πικάντικη πάπρικα ή τσίλι
- 4 κουταλιές ελαιόλαδο
- πέστο δυόσμου
Παρασκευή
- Προετοιμάζουμε τα υλικά της γέμισης χωρίζοντάς τα σε 4 μέρη.
- Λαδώνουμε με 1 κουταλιά λάδι την κάθε πίτα και την ψήνουμε σε αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά.
- Γεμίζουμε τις πίτες με την αντίστοιχη γέμιση και καταναλώνουμε πάραυτα.
Α.Χ.