Βράζουμε 2 κουταλιές ελαιόλαδο,
3 κουταλιές κερί μέλισσας και μια χούφτα βλαστάρια από δενδρολίβανο σε πολύ χαμηλή φωτιά για 30 λεπτά.
Σουρώνουμε, ενώ είναι ζεστό το μείγμα και προσθέτουμε 8 κουταλιές ροδόνερο.
Βράζουμε 2 κουταλιές ελαιόλαδο,
3 κουταλιές κερί μέλισσας και μια χούφτα βλαστάρια από δενδρολίβανο σε πολύ χαμηλή φωτιά για 30 λεπτά.
Σουρώνουμε, ενώ είναι ζεστό το μείγμα και προσθέτουμε 8 κουταλιές ροδόνερο.