Υλικά για 2 μερίδες
- 1 φλυτζάνι φύτρα ρεβυθιών 2 ημερών
- 2 μεγάλες χούφτες baby ρόκα
- 2-3 κουταλιές σουσάμι
- 1 1/2 κουτ. του γλυκού κύμινο
- 1/2 κουταλιά σουμάκ
- 1 κουταλιά μέλι
- 2 κουταλιές ελαιόλαδο ή σησαμέλαιο
- ξύσμα και χυμό 1 πορτοκαλιού
- αλατοπίπερο κατά βούληση
Παρασκευή
- Προετοιμάζουμε τα φύτρα των ρεβυθιών και τα ψιλοκόβουμε στο μίξερ.
- Μεταφέρουμε τα φύτρα σε μπωλ και προσθέτουμε όλα τα υλικά εκτός από τη ρόκα, ανακατεύουμε καλά , ελέγχουμε το αλάτι και την οξύτητα, διορθώνουμε και προσθέτουμε τη ρόκα.
- Ανακατεύουμε ελαφρά, αφήνουμε για λίγο τη σαλάτα στο ψυγείο να μαριναριστεί και σερβίρουμε.
Α.Χ.