Υλικά
- 5 – 6 σκελίδες σκόρδο
- 1 κ.σ. λάδι
- 2/3 φλιτζ. νερό
- 1 φίτζ. χυμό ανανά
- 1/4 φλιτζ τεριγιάκι σος
- 1/4 φλιτζ. σόγια σος
- 3 κ.σ. χυμό λεμονιού
- 1 – 2 κ.σ. Jack Daniels ή άλλο ουίσκι
- 1 κ.σ πιπέρι καγιέν
- 1 κ.σ. λιωμένο ανανά
Προετοιμασία
- Καθαρίζουμε και ψήνουμε τα σκόρδα στο φούρνο μέχρι να μαλακώσουν και τα λιώνουμε με ένα πιρούνι.
- Βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα κατσαρολάκι και βράζουμε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να δέσει η σάλτσα.
- Την αφήνουμε να κρυώσει και τη διατηρούμε στο ψυγείο.